Hurá! Pedagogický diář 2024/25 je na světě! Objednávky již odesíláme v rámci několika dní 😊 Letos vychází i ve slovenštině – svou předobjednávku můžeš očekávat v srpnu.

Hodnocení obchodu

5,0 129 hodnocení
5
124x
4
4x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
AL Avatar autora Alena Lišková | 18.7.2022
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 26.7.2022
Aleno, děkuji, že plánujete s Pedagogickým diářem! Markéta
Avatar autora | 14.7.2022
+ Velmi rychlé jednání.

AS Avatar autora Aneta Strachoňová | 12.7.2022
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 26.7.2022
Aneto, děkuji, že plánujete s Pedagogickým diářem! Markéta
ŠN Avatar autora Štěpánka Němečková | 10.7.2022
Doporučuji :-)
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 26.7.2022
Štěpánko, děkuji, že plánujete s Pedagogickým diářem! Markéta
JU Avatar autora Jindřiška Ulčová | 24.6.2022
Pedagogický diář jsem si objednala na doporučení mé kamarádky. Odešla jsem z přímé péče a dostala nabídku od příštího školního roku učit odborné předměty. Jsem úplný nováček, nicméně se neskutečně těším na nový vítr do života a PD,zdá se, bude fajn podpůrným a doplňujícím partnerem Nicméně jedna věc- uvítala bych ve vazbě středový kroužek navíc...blbost, ale přijde mi, že by se listovalo líp
Avatar autora | 22.6.2022
+ Skvělá komunikace
+ Vstřícný přístup
+ Výborný přehled o objednávce

VM Avatar autora Veronika Mudrová | 17.6.2022
Diář se mi moc líbí a těším se až začnu používat naplno. Doufám, že i v "běžném provozu" splní moje očekávání :-)
ME Avatar autora Martina Esterková | 17.6.2022
Vše v pořádku, rychlé doručení. Diář splnil očekávání, desky jsou parádní, stejně tak doplňky k diáři a můžu mít vše na jednom místě včetně hodnocení. Možná jediné, co bych uvítala v příštím diáři, tak větší písmo, jinak super :-)))
MP Avatar autora Martina Placha | 17.6.2022
Z diáře jsem nadšená. Zakoupila jsem ho už podruhé a nemůžu se dočkat, až ho začnu používat. Dodává mi životní i pracovní optimismus a přesně naplňuje moje potřeby. Ještě bych chtěla zmínit, že jsem nadšená jak z komunikace spojené s dodáním, tak s balením jako takovým, skoro mi bylo líto balíček otevřít (přitom taková blbůstka, že :) )
NF Avatar autora Nikola Führlingerová | 17.6.2022
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 26.7.2022
Nikolo, děkuji, že plánujete s Pedagogickým diářem! Markéta
TS Avatar autora Tereza Straková | 17.6.2022
Krásný den :-) Diàř jsem si objednala poprvé, takže v praxi ho vyzkouším až v novém školním roce, ale na první prohlédnutí to vypadá, že v práci budeme nejlepší kàmoši :-) Už se těším, až do něj budu zapisovat, tvořit a až se začne plnit :-)
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 26.7.2022
Milá Terezo, moc děkuji za první postřehy! Těší mě, že už nyní vnímáte Pedagogický diář jako svého kámoše :-) O to více se těším na Vaše postřehy z jeho dlouhodobého užívání. Děkuji, že plánujete s Pedagogickým diářem. Markéta
Avatar autora | 16.6.2022
+ Úplně vše. Skvělý sortiment. Určitě si zakoupím PD znovu. Je moc hezký a elegantní.

Jak jsem psala PD je naprosto dokonalý. Vše si uspořádám podle sebe a ještě je elegantní. Skvělá ie gumička na mobil a tři psací potřeby. A ještě přišel skvěle zabalený.
MK Avatar autora Marie Kukelková | 16.6.2022
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 26.7.2022
Marie, děkuji, že plánujete s Pedagogickým diářem! Markéta
L Avatar autora Lenka | 16.6.2022
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 26.7.2022
Lenko, děkuji, že plánujete s Pedagogickým diářem! Markéta
PZ Avatar autora Petra Zusková | 16.6.2022
S obchodem jsem velmi spokojená. Plní vše, jak je potřeba. Určitě budu objednávat PD i v příštích letech. :-) Diář je velmi pěkný, akorát si ho uspořádám podle svého, s čím jsem i počítala. :-) Přišel velmi pěkně zabalený a desky s gumičkou vypadají velmi elegantně. :-)
MT Avatar autora Magdalena Tylová | 16.6.2022
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 26.7.2022
Magdaleno, děkuji, že plánujete s Pedagogickým diářem! Markéta
PM Avatar autora Petra Machová | 16.6.2022
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 26.7.2022
Petro, děkuji, že plánujete s Pedagogickým diářem! Markéta
LM Avatar autora Lada Michaliková | 16.6.2022
Diář mám krátce, líbí se mi barevnost, lehkost a praktičnost...nicméně mě zklamalo, že není v diáři automaticky klasifikační arch a rozvrh. Když je to pedagogický, tak by to tam, dle mého, mělo být. Já s tím teda počítala. Archy jsem si doobjednala, ale je to další 500kč, poštovné, apod. S tím jsem nepočítala. Takže při rozbalení mi padala brada, po prolistování jsem byla lehce zklamaná. Cena diáře je vyšší, ale vyzkoušela jsem za podobnou cenu diáře u konkurence v minulých letech a tak nějak tuším, že jsem našla favorita, kterého jen tak nevyměním.
JM Avatar autora Jarka Martinovská | 16.6.2022
Jsem velmi spokojená :-) diář se mi moc líbí. Už se těším, až si do něj budu zapisovat a zdobit jsi ho. Doufám, že mi bude velkým pomocníkem.
MH Avatar autora Michaela Hlaváčová | 16.6.2022
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 26.7.2022
Michaelo, děkuji, že plánujete s Pedagogickým diářem! Markéta