Hurá! Pedagogický diář 2024/25 je na světě! Termín pro křest stále hledáme, ale objednávky již odesíláme v rámci několika dní 😊 Letos vychází i ve slovenštině – červenec 2024.

Hodnocení obchodu

5,0 123 hodnocení
5
118x
4
4x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora Jančí | 21.4.2022
" Diář je na mě málo barevný", ze začátku jsem to vnímalo jako mínus. Během práce mi ale došlo, že je to velké +! že mohu barvy a motivy sama vytvářet, doplňovat... velmi mi vyhovuje, že je týden na jedné straně a druhá strana stránky je volná na poznámky. Baví mě, že diář si mohu dotvořit podle svého a svých potřeb. Jediné co bych k němu potřebovala, je mít gumičku na provázku.... Permanentně ji někde ztrácím :-D
L Avatar autora Lucka | 12.4.2022
Diář je přehledný a velmi dobře strukturovaný, všechno, co potřebuji do něj zapíšu a dokonce to tam i najdu, na začátku jsem bojovala jak vlastně si vést diář, ale s Pedagogickým diářem to jde vlastně úplně samo. Těším se na nový rok s ním!
EF Avatar autora Eliška Fáberová | 7.4.2022
Pedagogický diář je nejlepší diář, který jsem kdy měla a viděla, nejdu bez něho do práce, ani na semináře nebo přednášky. Váš (svůj :D ) diářek chválím, kudy chodím. Děkuji za Váš čas a nasazení!
VB Avatar autora Veronika Bernhäuserová | 7.4.2022
Pedagogický diář je vhodným pomocníkem pro organizaci školního roku. V diáři jsou kromě standardních věcí jako datum či jmeniny zapsány i různé další zajímavé dny. Například jsem se díky němu dozvěděla, že 28. 8. je mezinárodní den netopýrů! Kromě toho oceňuji, že je v diáři množství volných listů na poznámky a praktické kapsičky pro uložení maličkostí. Pro kreativnější duše jsou součástí diáře i nálepky, kterými jde dělat svůj program přehlednější a barevnější. Navíc je zde pro každý týden zajímavý citát a po náročném školním dni je možné vybarvit si antistresové omalovánky. Mé srdce ekologa navíc oceňuje možnost výměny vnitřku diáře při přechodu na nový rok se zachováním stávajícího obalu. Jediné, co bych diáři vytkla, je jeho velikost, osobně bych ocenila možnost dvou velikostních variant, jelikož preferuji spíše menší diáře, co se lépe vejdou do kabelky.
S Avatar autora Silvie | 18.3.2022
Zdravím do dílny toho nejlepšího pedagogického diáře na světě! Opravdu mi výrazně ulehčuje práci a tedy i celý život.